Wat is "Een cursus in wonderen?"         Bespreking: Het Licht in het Onze Vader         Een paar hoofdstukken uit "Het Licht in het Onze Vader door Margareth Lee

MP3 Audio: Heel je verleden       Les 274. Vandaag behoort aan Liefde toe      Les 200. De vrede van God      Lillian Dewaters - God is alles

Het lied van het gebed         Spirituele begeleiding e.a. diensten         Agenda          Je bent onschuldig         contact
Heel je verleden

Voor mensen die het verleden echt achter zich willen laten beveel ik vooral de mp3 audio "Heel je verleden" aan.

Negatieve herinneringen, gebeurtenissen en allerlei trauma's uit het verleden die je emotioneel flink hebben geraakt, kunnen echt tot het verleden gaan behoren. Iedereen worstelt wel met iets uit het verleden. Dingen die soms je zelfbeeld negatief beïnvloeden, zelfs al denk je dat je ze al verwerkt hebt. Veel mensen zouden het liefst deze herinneringen vergeten of uitwissen. Zelfs als dat zou lukken, dan is het geen echte verbetering. Want de invloed ervan op de emoties is niet weg. En elke keer wanneer er iets gebeurt dat deze gevoelens weer opwekt, wordt je lichaam overspoeld door stoffen die vrijkomen als reactie op stress. Het tast je immuunsysteem aan en heeft zelfs invloed op de celdeling.

Wat kun je doen, hoe kun je dit veranderen?
Het heeft dus geen zin om te proberen de herinnering tegen te houden. Een betere manier om ermee om te gaan is door de inhoud van de herinnering te veranderen. Dat ga je doen met de online MP3 audio "Heel je verleden", je gaat er anders naar kijken. En daardoor krijg je nieuwe emoties die niet langer stoffen in je lichaam laten circuleren die opgewekt worden door angst of droefheid of boosheid. In "Een cursus in wonderen" wordt dit proces vergeven genoemd. Met deze audio vergeef je niet alleen andere mensen en het leven, je "vergeeft" vooral jezelf!
Dat is dan ook de reden waarom zelfs mensen met de meest traumatische herinneringen en ervaringen hun negatieve emoties totaal hebben geëlimineerd.
Je reageert op een nieuwe manier op alles dat de oude herinnering oproept. De oude herinnering is niet weg, maar de reactie is veranderd. Als je dit goed doet, zou er een volkomen nieuw gevoel op moeten komen zodra de oude herinnering wordt opgewekt.

Volg je me?
Je hebt honderden of duizenden van dit soort narigheid in je geheugen. Ze maken niet allemaal amok, want er zijn een paar die het belangrijkst zijn en ervoor zorgen dat je je gedeprimeerd, bang, onrustig, verslaafd en hopeloos voelt. Ze zijn op de duur enorm schadelijk voor je gezondheid.
Wanneer je gedeprimeerd bent, wordt je immuniteit aangetast.
Wanneer je boos bent, veroorzaakt dit schadelijke stress.
Wanneer je gestressed bent, ben je niet opgewassen tegen ziekte.

We kunnen daar iets aan doen.
Dat is helemaal niet zo moeilijk. De Transformator producten pakken dit heel rigoreus aan. En de snelste manier om deze narigheid te op te lossen is met de online MP3 audio "Heel je verleden".
Hier is de oplossing om het verleden te helen.
- Voelen wat je voelt, dus het gevoel niet wegduwen en onderdrukken, maar toelaten.
- Vergeving en het verleden loslaten.
- Anders gaan kijken naar alle betrokkenen en bovenal naar je zelf.

En nu kost het minder dan ooit om je pijn uit het verleden drastisch te laten oplossen.

Deze audio is gebaseerd op het meest diepgaande, krachtigste werk dat ik in de loop der jaren met mijn cliënten heb gedaan. Het is het resultaat van werk met cliënten die enorme gezondheidsklachten hadden en/of zeer gedeprimeerd waren. Ik denk dat niets de ervaring overtreft die je zult hebben wanneer je het verleden loslaat.

Nu weet ik natuurlijk niet of het iets voor jou is, jij alleen bepaalt of het bij je vibratieniveau past. Op mijn andere website www.trans4mator.nl is er veel informatie over onze online MP3 audio's en je kunt verderop deze pagina ook een stukje van deze audio "Heel je verleden" beluisteren. Ik ben gesteld op tevreden, dankbare kopers, dus koop het pas wanneer je voelt "dit is echt iets voor mij". Talloze mensen die je voorgingen zijn gezegend en geïnspireerd en blij en gelukkig met deze audio.

Een man die anoniem wil blijven, vertelde me telefonisch dat hij eerst elke morgen depressief wakker werd en moeilijk uit bed kwam. Omdat hij aan slapeloosheid leed, luisterde hij 's nachts in bed naar de audio en viel dan in slaap. Hij begon steeds beter te slapen en werd 's morgens goed uitgerust wakker met een blij gevoel. "Deze audio is beter dan drugs en slaapmiddelen en net zo verslavend!" grapte hij.

Pieter schreef me toen hij na het beluisteren van de audio "Heel je verleden" tot de conclusie kwam dat zijn verleden geheeld is. Dat is prachtig en het is ook heel belangrijk om dat van jezelf te weten. Vooral als je veel hebt meegemaakt dat lange tijd je leven verpestte, is het goed te weten dat je het achter je hebt gelaten.

Even een vraagje tussendoor: Wat laat je dit jaar achter je? Misschien foute partnerkeuzes, of alleen zijn, of geldgebrek, of je boosheid op geld of op mensen of op je leven? Waarvoor maak je ruimte in je leven dit jaar? Verheug je je daarop?

Toch is deze audio niet alleen bedoeld om het verdriet en de pijn uit het verleden op te ruimen. Het is in de eerste plaats bedoeld om je zelfbeeld te verbeteren. Ik besefte dat pas door het schrijven van Pieter. Want mijn verleden is totaal geheeld en toch luister ik nog regelmatig naar deze audio en het raakt me telkens weer. Ik weet nu dat dat komt doordat het me eraan herinnert wie ik ben en doordat het me helpt om mijn leven met waardering en liefde te bekijken.

Een koper vertelde me ooit dat hij voor het eerst met liefde en tederheid naar zijn jongere zelf had gekeken na het beluisteren van deze audio. Dat was ook mijn ervaring. Ze hadden me altijd verteld dat ik een heel ondeugend kind was, want er waren elke dag 3 mensen voor nodig om me aan te kleden en gegeven moment rende ik toch in mijn onderbroekje en op blote voeten in de tuin rond. Ik nam dus klakkeloos aan dat ik een heel koppig, moeilijk kind was. Dat deed mijn zelfbeeld geen goed. Ik dacht daardoor dat ik alle narigheid die ik aantrok verdiende. Dat was ook zo, maar niet omdat ik een slecht mens was. Het gebeurde gewoon omdat ik geloofde dat ik niet goed was en straf verdiende en dus erop afgestemd was. Het is nu eenmaal een spirituele wet van het leven dat je golflengte ervaringen en situaties aantrekt die overeenkomen met je vibratie-niveau. Wat je gelooft en met emotie oplaadt, komt altijd naar je toe.

Toen ik de audio “Heel je verleden” maakte, was het zoals al mijn producten in de eerste plaats voor mezelf bedoeld. Ik wilde alle narigheid en pijn in mij opruimen, ook alles wat zich misschien nog in de diepste krochten van mijn onderbewustzijn schuilhield.

Ik was dan ook heel verrast toen ik na het beluisteren van deze audio besefte dat ik helemaal niet moeilijk ben geweest. Ik zag op foto;s van mezelf als klein kind hoe ik werd gekleed en ik herinnerde me de kleding die vaak veel te warm was voor de tropen, met snijdende elastiek van pofmouwtjes en dergelijke. Ze deden me elke dag sokken en knellende gesloten schoenen aan! De kinderen in de tropen dragen meestal sandalen. Ik werd aangekleed als een pop en het is geen wonder dat ik me verzette. Ik hield van rennen en spelen, net als elk gezond kind en in die kleding was dat onmogelijk. Bovendien kochten ze plastic schoenen voor me die heel strak zaten en erg warm waren. Ik kan me nog levendig herinneren hoe naar mijn schoenen altijd waren. Mijn moeder had echt geen flauw benul hoe ze een kind moest kleden. En hoewel er andere volwassenen bij waren, was zij toch degene die mijn kleding kocht. Ze was ook pas 17 toen ze mij kreeg en het was een moeilijke tijd voor haar, als ongehuwde moeder. Mijn vader en zijn moeder zorgden ook heel goed voor mij, maar hij wilde niet met mijn moeder trouwen, want hij was een welgestelde ontwikkelde 30 jarige blanke man en zij was een arm Surinaams meisje van 17. Dat deed haar enorm verdriet, want voor haar was hij de liefde van haar leven. Ze is altijd van hem blijven houden en 40 jaar later sprak ze nog vol liefde over hem.

Enfin, mijn levensverhaal doet er niet zoveel toe, maar het is wel belangrijk om duidelijk te maken hoe diep de Transformator producten op je bewustzijn inwerken. Laag na laag wordt geheeld op weergaloze manier. Wanneer ik nu naar foto's uit mijn kinderjaren kijk zie ik niet langer een moeilijk kind, nee, ik zie ontembare levenslust. Ik zie hoe het kind dat ik was zich verheugde op haar levensreis en genoot van haar leven.

Pieter schreef me later weer:
“Helen met muziek of tonen, geluid in zijn algemeenheid is iets waar ik ook in geloof. Geluid kan en is resoneerbaar met de cellen etc. in ons lichaam teminste daar ben ik van overtuigd. Ik hoorde ooit een geluid uit de kosmos wat NASA had opgenomen (volgens mij via youtube) maar dat is werkelijk vreemd en mooi tegelijkertijd.
Margareth, de transformator audio's helpen echt want het werkt inderdaad goed door in mijn onderbewustzijn en mijn bewustzijn. Trouwens de muziek die erop staat is ook rustgevend tijdens het luisteren maar maakt je ook rustig langere tijd na het luisteren. En ja, ik kom steeds meer naar mijn innerlijke leiding of gids of hoe het ook genoemd mag worden. Dus het gaat gelukkig vooruit!“

Ik stel de mening van Pieter bijzonder op prijs, want hij is musicus en heeft een prachtige CD uitgebracht.

Een paar kopers hebben me nu laten weten dat ze na een tijdje de audio : Heel je verleden met de Transformator" te hebben beluisterd, hun passie hebben gevonden. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: de Transformator audio's, cursussen en andere producten kunnen je leven enorm verbeteren! Je hoeft niet langer te lijden.
Een cursiste schreef me dat ze pas besefte hoe ze had geleden, nadat ze de cursus "de Trans4mator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" had gedaan. Want toen ging ze inzien hoeveel meer er mogelijk is en ze begreep hoezeer ze beperkt was geweest in haar levensvreugde en levenslust. Dus zelfs als je denkt dat het wel meevalt met je lijden, je verdient het om nog veel gelukkiger te zijn. Het is nooit te laat om te beginnen.

LAAT DIT HET BESTE JAAR OOIT VOOR JE ZIJN!

Te koop bij ons deze mp3 audio "Heel je verleden" met oefeningen en geleide meditaties. De muziek op deze audio bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen.
De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Deze audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.

"Heel je verleden" met oefeningen en geleide meditaties. Deze audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Daarbij ontvang je gratis een bonus mp3 audio met korte meditaties en als extra verrassingsbonus een link naar wat gesproken korte lessen van "Een cursus in wonderen".

Beluister hier een stukje van de audio "Heel je verleden":


Bestel de audio nu heel gemakkelijk per email wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
Misschien koop je de audio voor 30 euro liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.
Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
Wat is "Een cursus in wonderen?"         Bespreking: Het Licht in het Onze Vader         Een paar hoofdstukken uit "Het Licht in het Onze Vader door Margareth Lee

MP3 Audio: Heel je verleden       Les 274. Vandaag behoort aan Liefde toe      Les 200. De vrede van God      Lillian Dewaters - God is alles

Het lied van het gebed         Spirituele begeleiding e.a. diensten         Agenda          Je bent onschuldig         contact